Aktualno

Informacija o ispitima

NAJAVA ISPITNIH ROKOVA za radnike koji polažu stručne ispite prema Pravilniku o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima


Pročitaj više...

15. siječnja 2018. započeo zimski ciklus osposobljavanja

Pozivaju se polaznici da se prijave za osposobljavanje za pojedina energetska zanimanja. Predavanja se održavaju u prostorima Udruge energetičara Zagreb, Ilica 34/I, dva puta tjedno – ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 16 do 19 sati.


Pročitaj više...

Osposobljavanje za energetska zanimanja u UEZ

Završio je jesenski ciklus teorijskog osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb i kompletirana dokumentacija kandidata za prijavu ispita predana je tajnici Područne ispitne komisije Zagreb. Većina kandidata ispite je položila u studenome 2017. Kandidati koji se nisu mogli odazvati pozivu na ispit zbog poslovnih obveza, mogu očekivati pozive...


Pročitaj više...

Jednogodišnja pretplata na časopis EGE na dar polaznicima

Svim polaznicima osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb od 01. siječnja 2017. tvrtka Energetika marketing poklanja jednogodišnju pretplatu na časopis EGE.


Pročitaj više...

Predavači Udruge EZ

Kratki video uradak o predavačima Udruge energetičara Zagreb možete pogledati klikom na sliku.


Pročitaj više...
01234

Naslovnica

Osposobljavanje za energetska zanimanja u UEZ

Završio je jesenski ciklus teorijskog osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb i kompletirana dokumentacija kandidata za prijavu ispita predana je tajnici Područne ispitne komisije Zagreb. Većina kandidata ispite je položila u studenome 2017.
Kandidati koji se nisu mogli odazvati pozivu na ispit zbog poslovnih obveza, mogu očekivati pozive od Područne ispitne komisije Zagreb početkom 2018. godine. Ispitne rokove objavit ćemo na našim web stranicama čim budu poznati.  
I ovim putem još jednom podsjećamo nekolicinu kandidata i njihove poslodavce koji još nisu pripremili svu potrebnu dokumentaciju za prijavu ispita da požure kako bi i njih mogli prijaviti za polaganje ispita u narednom roku. 

Udruga energetičara Zagreb nastavlja sa svojim redovitim ciklusima osposobljavanja za energetska zanimanja. Pozivamo kandidate koji namjeravaju pristupiti prvom ili periodičkom ispitu u prvoj polovici 2018. da se prijave na naš sljedeći redoviti zimski ciklus osposobljavanja kako bi se temeljito pripremili za polaganja ispita iz teorijskog dijela programa. Predavanja će započeti u ponedjeljak 15. siječnja 2018. Grupe za osposobljavanje popunjavaju se redosljedom prijava. 

Prijavnice za osposobljavanje nalaze se na web stranici udruge na sljedećoj adresi: prijavnica . Ispunjene i ovjerene prijavnice mogu se dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , putem faxa na broj 01/4833-336, odnosno putem pošte ili osobno na adresu udruge: Udruga energetičara Zagreb, Ilica 34/I, 10000 Zagreb.

U redovitim ciklusima osposobljavanja predavanja se održavaju u prostorima Udruge energetičara Zagreb u Ilici 34/I(lijevo) u načelu dva puta tjedno poslijepodne od 16 do 19 sati. Osposobljavanje za veće grupe polaznika možemo organizirati i izvan naših prostora i izvan redovitih ciklusa osposobljavanja, a u dogovoru s kandidatima i njihovim poslodavcima.

Za sve dodatne informacije slobodno se javite putem telefona 01/4833-746 ili osobno na adresi udruge u Zagrebu, Ilica 34/I – lijevo, radnim danom u vremenu od 8,00 do 13,00 sati, kao i na e-mail udruge.

energy03

 

Sat

Kalendar

Veljača 2018
PUSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728