Aktualno

Informacija o ispitima

NAJAVA ISPITNIH ROKOVA za radnike koji polažu stručne ispite prema Pravilniku o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima


Pročitaj više...

Osposobljavanje za energetska zvanja u Udruzi energetičara Z...

Proljetni ciklus teorijskog osposobljavanja za energetska zvanja završio je u lipnju i kompletirana dokumentacija kandidata za prijavu ispita predana je tajnici Područne ispitne komisije Zagreb. Većina kandidata ispite je položila u srpnju. Kandidati koji se nisu mogli odazvati pozivu na ispit zbog poslovnih obveza ili možda nisu bili pozvani na...


Pročitaj više...

Jednogodišnja pretplata na časopis EGE za 2017. godinu - na ...

Svim polaznicima osposobljavanja za energetska zvanja u Udruzi energetičara Zagreb od 01. siječnja 2017. tvrtka Energetika marketing poklanja jednogodišnju pretplatu na časopis EGE.


Pročitaj više...

Predavači Udruge EZ

Kratki video uradak o predavačima Udruge energetičara Zagreb možete pogledati klikom na sliku.


Pročitaj više...
0123

Naslovnica

Osposobljavanje za energetska zvanja u Udruzi energetičara Zagreb

Proljetni ciklus teorijskog osposobljavanja za energetska zvanja završio je u lipnju i kompletirana dokumentacija kandidata za prijavu ispita predana je tajnici Područne ispitne komisije Zagreb. Većina kandidata ispite je položila u srpnju.
Kandidati koji se nisu mogli odazvati pozivu na ispit zbog poslovnih obveza ili možda nisu bili pozvani na ispit u srpnju, mogu očekivati pozive od Područne ispitne komisije Zagreb tijekom mjeseca studenoga 2017. 
I ovim putem još jednom podsjećamo nekolicinu kandidate i njihove poslodavce koji još nisu pripremili svu potrebnu dokumentaciju za prijavu ispita da požure kako bi i njih mogli prijaviti za polaganje ispita u narednom roku (u studenom 2017.)

Udruga energetičara Zagreb nastavlja sa svojim redovitim ciklusima osposobljavanja za energetska zvanja. U tijeku je jesenski čiklus osposobljavanja koji je započeo 11. rujna 2017. i odvijat će se do tijekom rujna i listopada. Ovim putem također podsjećamo polaznike da što prije prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi i njih mogli prijaviti za polaganje ispita pred Područnom ispitnom komisijom Zagreb i kako bi mogli biti pozvani na polaganje ispita u narednom ispitnom roku (u studenom 2017.)

 Pozivamo nadalje kandidate koji namjeravaju pristupiti prvom ili periodičkom ispitu u prvoj polovici 2018. da se prijave na naš sljedeći redoviti zimski ciklus osposobljavanja kako bi se temeljito pripremili za polaganja ispita iz teorijskog dijela programa. Predavanja će započeti predvidivo 15. siječnja 2018. Grupe za osposobljavanje popunjavaju se redosljedom prijava. 
Prijavnice za osposobljavanje nalaze se na web stranici udruge na sljedećoj adresi: prijavnica . Ispunjene i ovjerene prijavnice mogu se dostaviti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , putem faxa na broj 01/4833-336, odnosno putem pošte ili osobno na adresu udruge: Udruga energetičara Zagreb, Ilica 34/I, 10000 Zagreb.

U redovitim ciklusima osposobljavanja predavanja se održavaju u prostorima Udruge energetičara Zagreb u Ilici 34/I(lijevo) u načelu dva puta tjedno poslijepodne od 16 do 19 sati. Osposobljavanje za veće grupe polaznika možemo organizirati i izvan naših prostora i izvan redovitih ciklusa osposobljavanja, a u dogovoru s kandidatima i njihovim poslodavcima.

Za sve dodatne informacije slobodno se javite putem telefona 01/4833-746 ili osobno na adresi udruge u Zagrebu, Ilica 34/I – lijevo, radnim danom u vremenu od 8,00 do 13,00 sati, kao i na email .

energy03

 

Sat

Kalendar

Prosinac 2017
PUSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031