Aktualno

Informacija o ispitima

NAJAVA ISPITNIH ROKOVA za radnike koji polažu stručne ispite prema Pravilniku o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima


Pročitaj više...

15. siječnja 2018. započeo zimski ciklus osposobljavanja

Pozivaju se polaznici da se prijave za osposobljavanje za pojedina energetska zanimanja. Predavanja se održavaju u prostorima Udruge energetičara Zagreb, Ilica 34/I, dva puta tjedno – ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 16 do 19 sati.


Pročitaj više...

Osposobljavanje za energetska zanimanja u UEZ

Završio je jesenski ciklus teorijskog osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb i kompletirana dokumentacija kandidata za prijavu ispita predana je tajnici Područne ispitne komisije Zagreb. Većina kandidata ispite je položila u studenome 2017. Kandidati koji se nisu mogli odazvati pozivu na ispit zbog poslovnih obveza, mogu očekivati pozive...


Pročitaj više...

Jednogodišnja pretplata na časopis EGE na dar polaznicima

Svim polaznicima osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb od 01. siječnja 2017. tvrtka Energetika marketing poklanja jednogodišnju pretplatu na časopis EGE.


Pročitaj više...

Predavači Udruge EZ

Kratki video uradak o predavačima Udruge energetičara Zagreb možete pogledati klikom na sliku.


Pročitaj više...
01234

Naslovnica

Jednogodišnja pretplata na časopis EGE na dar polaznicima

Svim polaznicima osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb od 01. siječnja 2017. tvrtka Energetika marketing poklanja jednogodišnju pretplatu na časopis EGE.

ege2017-3

 Časopis EGE najpoznatiji je domaći stručni časopis koji tematski obuhvaća vrlo široko područje energetike: gospodarenje energijom, toplinarstvo, grijanje, pripremu vode, instalaciju vodovoda i kanalizacije, klimatizaciju, ventilaciju, hlađenje, plin i plinske instalacije, nuklearnu energiju, gospodarstvo, ekologiju, etiku, toplinske izolacije, zgradarstvo, obnovljive izvore energije, nove tehnologije, inovacije, ...

 Ime časopisa EGE kratica je od energetika, gospodarstvo, ekologija i etika. Časopis izlazi od 1993. godine u kontinuitetu, uobičajeno s po 5 brojeva godišnje i do kraja 2016. godine ukupno je objavljeno 116 brojeva.

Izdavač časopisa, tvrtka Energetika marketing d.o.o., (EM), vodeći je izdavač stručnih časopisa i literature te organizator stručnih skupova iz područja energetike, plina i plinske tehnike, obnovljivih izvora energije, tehnike grijanja, ventilacije i klimatizacije. Tvrtka je osnovana 1990. godine, sjedište joj je u Zagrebu, a osim u Zagrebu ima ured i u Ljubljani.

Udruga energetičara Zagreb, u ime svih svojih polaznika osposobljavanja, zahvaljuje izdavaču, a posebno kolegi Branku Iljašu, dipl. ing., iz tvrtke EM i članu Upravnog odbora Udruge, na ovoj hvalevrijednoj i vrlo korisnoj inicijativi, koja će omogućiti da svi naši polaznici budu na izvoru najnovijih informacija u području energetike.

U Zagrebu, 20. ožujka 2017.

                                                                                                         Udruga energetičara Zagreb

Sat

Kalendar

Veljača 2018
PUSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728