Aktualno

PRIJAVE za osposobljavanje

Pozivamo kandidate koji namjeravaju pristupiti prvom ili periodičkom ispitu u narednom periodu da se što prije prijave kako bi se s našim iskusnim predavačima temeljito pripremili za polaganja ispita iz teorijskog dijela programa. Prijavnice za osposobljavanje nalaze se na web stranici udruge na sljedećoj adresi: prijavnica (images/PDF/UEZprijavaGDPR.pdf). Ispunjene i ovjerene...


Pročitaj više...

Kontakti UEZ za vrijeme pandemije

Poštovani korisnici usluga UEZ u skladu s odlukama Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH, a radi sprječavanja širenja corona virusa, Udruga energetičara Zagreb do daljnjega neće primati stranke u svom uredu - Ilica 34/I, no i dalje smo dostupni za sva Vaša pitanja i savjete putem telefona i e-maila....


Pročitaj više...

Osposobljavanje za energetska zanimanja u UEZ

Udruga energetičara Zagreb provodi tri redovita godišnja ciklusa osposobljavanja za energetska zanimanja: zimski (siječanj-veljača), proljetni (travanj-svibanj) i jesenski (rujan-listopad). Pozivamo kandidate koji namjeravaju pristupiti prvom ili periodičkom ispitu da se prijave kako bi se s našim iskusnim predavačima temeljito pripremili za polaganja ispita iz teorijskog dijela programa. Grupe za...


Pročitaj više...

Jednogodišnja pretplata na časopis EGE

Polaznici osposobljavanja za energetska zanimanja u Udruzi energetičara Zagreb od 01. siječnja 2017. mogu dobiti jednogodišnju pretplatu na časopis EGE od tvrtke Energetika marketing.


Pročitaj više...

Predavači Udruge EZ

Kratki video uradak o predavačima Udruge energetičara Zagreb možete pogledati klikom na sliku.


Pročitaj više...
01234

Naslovnica

PRIJAVE za osposobljavanje

Pozivamo kandidate koji namjeravaju pristupiti prvom ili periodičkom ispitu u narednom periodu da se što prije prijave kako bi se s našim iskusnim predavačima temeljito pripremili za polaganja ispita iz teorijskog dijela programa. 

Prijavnice za osposobljavanje nalaze se na web stranici udruge na sljedećoj adresi: prijavnica. Ispunjene i ovjerene prijavnice mogu se dostaviti na email, putem faxa na broj 01/4833-336, odnosno putem pošte na adresu udruge: Udruga energetičara Zagreb, Ilica 34/I, 10000 Zagreb.

Grupe za osposobljavanje popunjavaju se redosljedom prijava, a pedavanja se prema interesu mogu organizirati i izvan redovitih ciklusa osposobljavanja, odn. izvan sjedišta udruge. 

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite putem telefona 01/4833-746 radnim danom u vremenu od 8,00 do 13,00 sati, odn. na e-mail udruge email.

energy04

 

Sat

Kalendar

Rujan 2020
PUSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930